„Пиринско настроение” с фолклорен спектакъл в Банско за свой юбилей

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Юбилеен спектакъл, посветен на 10-годишнината на Танцов състав „Пиринско настроение”, с ръководител Десислава Баханова, се проведе в Банско. Музикалното събитие бе под надслов „Една приказка без край”. С много любов към фолклора, традициите и сценичното изкуство самодейците представиха пред развълнуваната публика в Народно читалище „Никола Вапцаров” своята едночасова програма.

Гост-изпълнители на танцовото фолклорно шоу бяха певческата група „Огражденска четворка”, детските състави „Веселие” и „Забавление” и дамската танцова формация „Еуфория”. Всички те са ръководени и  Десислава Баханова, самата тя горда наследничка на авторитетния самодеец и изпълнител на бански фолклор Георги Гюмов.

В края на спектакъла своя респект към кръглата годишнина на самодейната група изрази общинския съветник и училищен директор Евгения Тренчева. От свое име и от името на кмета Георги Икономов тя отправи топли поздравления към състава и пожелания за здраве и дългогодишно сценично присъствие.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини