Акредитация за ЮЗУ с най-висока оценка в историята му

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Югозападният университет "Неофит Рилски"-Благоевград получи институционална акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация към Министерски съвет на Република България. Тя е за период от 6 години, а точната оценка е 9.30, която е най-високата, получавана досега в историята на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Оценката е гаранция за доброто и съпоставимо с европейските стандарти качество на учебните планове, програми и методи на преподаване, за високата квалификация на преподавателския състав, за постиженията на преподавателите, студентите и докторантите в научните и приложни изследвания, за осигурените отлични условия на материалната и технологична учебна среда.

По-високата оценка е показател и за прогреса в развитието на Югозападния университет „Неофит Рилски“ през последните няколко години.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини