Арестуваха мъж от Благоевград за изнасилване и блудствени действия

Снимка: Главна прокуратура
Снимка: Главна прокуратура

Районна прокуратура – Благоевград задържа мъж за изнасилване и блудствени действия.

Днес, с постановление на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура – Благоевград, за срок до 72 часа е задържан П. Я. по обвинение за извършени от него тежки престъпления против личността – съвкупление чрез употреба на сила и блудство.

Досъдебното производство по случая е започнало с оглед на местопроизшествието, където задържаният извършил престъпните деяния – в жилище на първи етаж на ул. „Доктор Христо Татарчев“ в гр. Благоевград.

На неустановена към настоящия момент дата, в периода от 14.09.2018 г. до 17.09.2018 г., той се съвкупил с лице от женски пол, като употребил за това сила. Обвиняемият П.Я. нанесъл удари с юмруци и ритници по тялото на пострадалата, скъсал панталоните и потника й и запушил устата й с ръка. С цел да възбуди полово желание без съвкупление той извършил и блудствени действия спрямо нея.

Около 7 часа сутрин вчера П.Я. отново извършил същите престъпни деяния спрямо пострадалата. Предстои Районна прокуратура – Благоевград да внесе в съда искане за мярка за неотклонение спрямо обвиняемия П. Я.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини