Акция „Голямо чистене” в община Симитли

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

За осма поредна година община Симитли се включи в кампанията „Да изчистим България заедно”. Всички населени места в общината бяха обхванати и почистени, както се случва винаги. Стартът на акцията бе даден рано сутринта в събота. Общинари и жители на Симитли запретнаха ръкави и започнаха голямото чистене на определените по график места. Много от гражданите се включиха в кампанията като грабнаха метлите и излязоха пред домовете си.

Кампанията обхвана всички населени места в общината. По-чиста стана отбивката за чешмата при разклона за село Полето, в село Крупник бе почистен паркът. Изчистен бе и районът на гарата в село Черниче и и коритото на река Поточка в село Полена.

В село Брежани хората чистихацентралната част на селото и коритото на реката, в село Градево – пътната отбивка за махала „Кърджалийска“ и централните части. В Долно Осеново се почисти коритото на река Осенска и пътната мрежа.

В Симитли местата за почистване бяха значително повече: почистен бе лесопарк „Симитли”. Детски площадки бяха почистени, хора събраха боклуците край домовете си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини