Зоокът води туристи в град Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

С водосвет за здраве и благоденствие бе открита най-новата атракция в град Сандански - Еспозиционен център за животни. На церемонията присъства и кметът на общината – Кирил Котев. Зоокътът ще радва местните хора и гостите на курорта. Той се намира в китна и красива местност над парк „Свети Врач“.

Експозиционият център за животни приюти няколко кенгура, сърна, елен, кошута, муфлон. Новата придобивка е факт благодарение на съвместната работа на община Сандански и Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в курорта. Идеята на ръководството на общината е центърът за животни да се развива и обогатява.

Новата атракция вече радва санданчани, които ще могат отблизо да се любуват на красивите животни, а със сигурност ще привлече и повече туристи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини