Адски взривове разтърсиха Брюксел, има загинали

Източник: БГ НЕС
Източник: БГ НЕС

Две силни експлозии са избухнали тази сутрин на летището в Брюксел, съобщава OFF News, позовавайки се на световни медии. 

11 души са загинали и над 20 са ранени, съобщава Риа Новости. Транспортът до летището е спрян, а всички пътници са евакуирани.

На летището са открити и още експлозиви, които явно не са се задействали. Разпространени кадри от камери показват паническа евакуация от летището.

Комуникациите в района на летището са затруднени. Все още не е ясна причината за взрива. Става въпрос за две експлозии, допълва „Ройтерс”. Взривовете са в зоната за изходящи полети.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини