Уборка на квартал, булевард и гробищен парк в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Община  Сандански и общинското дружество „Стройкомтранс“ ЕООД и тази година ще се включат в инициативата „Да изчистим България заедно”. Общински служители, доброволци и граждани на 15 септември ще се присъединят в уборката. Целта на инициативата в курортния град е да се почистят от отпадъци местността Склавски път, жилищен комплекс „Спартак”, булевард „Европа”, спирка на първокласен път Е-79, гробищния парк и местността „Ушите.

От кметството отправиха призив към всички граждани активно да се включат в инициативата и заедно да направят местата, в които живеят и работят, по-чисти, красиви и приветливи. За почистването ще бъдат осигурени чували и ръкавици, които всеки може да получи на ул. „Любен Каравелов“ №1 – „Стройкомтранс“ ЕООД. Всички събрани отпадъци да бъдат оставяни в чували до най-близките контейнери или кофи за смет.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини