Пожар уби възрастен мъж в имота му в Кавракирово

Пожар уби възрастен мъж в имота му в Кавракирово

Пожар от запалени стърнища отне човешки живот в петричкото село Кавракирово. 84-годишният Андон Т. решил да запали тревите и да изчисти имота си в сряда по обяд. С него отишъл и негов комшия, за да му помогне.  Вятърът обаче разпалил огъня, който се разраснал и обхванал голяма площ от сухи треви и храсти.

Съседът на дядото се обадил на телефон 112 и оставил сам стареца, за да отиде и да покаже пътя на пожарникарите. За беда възрастният мъж паднал в пламъците точно, когато бил сам. Нямало кой да му се притече на помощ и издъхнал. По-късно огънят е потушен от екип на РС ПБЗН-Петрич.      

Взрив в газова бутилка в частен дом в квартал „Глазне” на Банско в събота сутринта вдигна на крак огнеборците в курортния град. При възникналия пожар е пострадал, без опасност за живота, 66-годишен мъж. Огънят е загасен от пожарникарите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини