Шефът на ПФК "Банско": Отборът не влиза в схеми

Йордан Баряков
Йордан Баряков

“Поздравявам момчетата за мъжката им игра, въпреки че цяла седмица се пишеше, че мачът е уреден и ние ще легнем. Това породи едно постоянно напрежение, което не влияе много добре на обстановката. След двубоя момчетата ми затвориха устата на всички критици. „Банско” играе всеки мач за победа и не влиза в никакви схеми”. Това заяви в понеделник изпълнителният директор на ПФК „Банско 1951” Йордан Баряков.

В мач от 21-ия кръг на «Б» - група, игран на стадион «Свети Петър», домакините се наложиха над гостите от «Септември» - Симитли с резултат 2:0. През цялата седмица преди двубоя не спряха интригите и сплетните, че той ще завърши с победа на гостите. На терена обаче всички съмнения, че мачът е уреден, бяха разбитии. Старши треньорът Иван Атанасов пусна „козлите” в заслужена почивка. Отборът се събира в сряда, когато ще направи и първата за седмицата тренировка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини