Лятна подготовка, спорт и нови запознанства за децата от Банско

Снимки: СНЦ
Снимки: СНЦ "Тенис клуб Еделвайс"

СНЦ „Тенис Клуб Еделвайс" и Ски клуб Банско проведоха лятна подготовка. Тренировъчният процес се проведе в международния детски лагер Tzioni Summer Camp – Гърция. По време на престоя си в Гърция бяха проведени различни видове занимания. Имаше подготвена програма, която включваше различни видове игри, танци, плуване, тенис, волейбол. Имаше и съревнование с други отбори от Гърция и Албания в различни видове спорт.

Най-голямата награда за всички участници в подготвителния лагер бе новите запознанства и приятелства. По време на подготвителния лагер бяха проведени и няколко беседи по проект „Обичам живота, живея здравословно". Нагледно бе представено на младежите ползите за човек от различните видове спорт и правилното, разделно и здравословно хранене. Проектът се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини