Фестивал на Камерната музика в Разлог ще има и догодина

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Втори международен фестивал на камерната музика ще се проведе през 2019 година. Това договориха кметът на община Разлог и вдъхновителите на фестивала – Мария и Николай Фридман. Срещата им се проведе броени дни след първото издание на музикалното събитие в Разлог.

Този фестивал е първи по рода си, който се провежда в общината. В него участие взеха световно известни изпълнители от Израел, България, Япония, Франция и Канада.

„Уникалното събитие протече при изключително голям интерес. Публиката остана възхитена от виртуозните изпълнения на музикантите. Вярвам, че ще превърнем Международния фестивал за камерна музика в традиционно събитие за Разлог“, коментира инж. Красимир Герчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини