Конкурс за красота доведе младежи от 25 държави в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

За няколко дни град Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността.

Участници от 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса „Miss & Mr Grand Sea World”, чийто финал ще бъде в събота.

Истински интерес и емоция провокира у санданчани и гости на града шествието на делегацията по главната улица „Македония“, като всеки в традиционна за страната си носия.

Впечатляваща бе появата на претендентките от Япония, Бразилия, Индия, Шри Ланка и други, които не пропуснаха възможността да се снимат с всеки, проявил интерес към впечатляващите им национални костюми.

Организаторите разкриха, че носителят на титлата „Мистър Азербайджан” е ушил собственоръчно своя костюм, с който ще се представи на конкурса. Всички национални традиционни облекла се оценяват от международно жури.

Преди големия финал всички участници  направиха опознавателна разходка в град Мелник и фотосесия в Епископска базилика – Сандански.

На финала в събота Сандански освен сцена на красотата очаква и плеяда от звезди, които ще бъдат гости на церемонията по награждаването. На сцената ще се качат Янка Рупкина, Роберта, Стефан Илчев и танцьорите от „Masters of the Dance”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини