City Cash подарява уникална топка на футболен турнир в Благоевград

City Cash подарява уникална топка на футболен турнир в Благоевград

Небанковата финансова институция City Cash продължава да подкрепя развитието на спорта у нас. Дружеството този път ще зарадва с уникална професионална топка най-добрия футболист на Международния детски турнир за „Купите на Община Благоевград”. Представител на City Cash лично ще връчи на футболиста оригиналната топка на Adidas, с която се играят мачовете в Шампионската лига през 2017 година. Инициативата е част от програмата „Работим заедно за Вашия град“, която всички офиси на дружеството реализират в подкрепа на местните общности.

„За нас е удоволствие да подкрепяме прояви, които развиват таланта на подрастващото поколение. За всеки футболист е важно да играе с качествена топка, а по-добра от тази няма. Надяваме се наградата да бъде стимул и вдъхновение не само за победителя, но и за всички други деца, които носят футбола в кръвта си”, заявиха от компанията.

Надпреварата в областния център се провежда за пета поредна година, в памет на легендарния вратар на “Пирин” – Христо Христов–Бараката. Основната цел е турнирът да събере млади футболисти от различни краища на Европа, които да се състезават по най-високите европейски стандарти - „Купите на Община Благоевград“ от тази година е част от международния календар на ФИФА.

В тазгодишното издание участват около 320 футболисти. Със свои отбори се включиха в турнира ПФК „Левски“, ОФК „Пирин“, ФК „Динамо Загреб“, ФК „Тампа Брашов“, ФА “Дит“, ФК „Цървена звезда“, ФК „Апоел“ и ФК „Славия”.

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини