СИТИ КЕШ достига лидерски позиции в небанковото кредитиране

СИТИ КЕШ достига лидерски позиции в небанковото кредитиране

До края на годината СИТИ КЕШ ще бъде българската небанкова финансова институция с най-много търговски офиси в страната. Амбициозните планове на дружеството са в следващите месеци да разгърне своята дейност и да удвои своите търговски офиси, разпределени равномерно във всички области на България, което отрежда на компанията лидерското място в сектора на бързите кредити. 

В Югозапада СИТИ КЕШ има свои представителства във всяка община, като в Благоевград работят два офиса, които улесняват достъпа на клиентите до всички продукти и услуги на институцията.

СИТИ КЕШ е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. Още в рамките на първата година от развитието си се доказва като най-бързо развиващата се компания в бранша. За по-малко от четири години компанията постигна пълно национално покритие.

Дружеството предлага разнообразно портфолио от продукти, които обхващат различни групи потенциални клиенти, но общото между тях е компетентното и гъвкаво обслужване, индивидуален подход и условия, съобразени със специфичните нужди на всеки отделен клиент.

СИТИ КЕШ предлага финансови решения за хора във временно финансово затруднение, но наскоро предложи и нов продукт – за клиенти с по-дългосрочни планове. Компанията ще продължи да разширява продуктите си и с нови кредитни линии с цел предоставяне на  максимално гъвкави възможности за кредитиране на всеки клиент.

Успехите на СИТИ КЕШ са резултат от няколко фактора - адаптивност към нуждите на пазара и предлагането на кредитнипродукти; отговорно и коректно отношение към клиента във всеки един момент и най-важното – на екипа си. Работата на компанията е ориентирана изцяло към удовлетворяване нуждите на клиента, което е постижимо само чрез отговорно и коректно отношение към служителите на компанията.

СИТИ КЕШ предлага най-високите комисионни възнаграждение за кредитни консултанти в бранша. Поради бързото развитие на компанията и амбициозните планове, възможностите за професионално и кариерно израстване в структурата на компанията, са напълно реални и се случват ежедневно.

 

Още новини