Певицата Йелена Карлеуша не вярва в слуховете за изневяра на нейния Душко

Певицата Йелена Карлеуша не вярва в слуховете за изневяра на нейния Душко
Снимки: Инстаграм

Скандалите нямат край ... Този път фокусът отново е върху сръбската певица Йелена Карлеушаа и нейния съпруг - футболистът Душкоко Тошич. Преди време сръбските медии започнаха да спекулират, че бракът между певицата и бившият национал виси на "стъклени токчета" заради предполагаемите изневери на Душко и че скоро се очаква официалната им раздяла. Сега отново се появиха спекулации, че неверният съпруг е в тайна връзка с блогърката и модел Ана Йованович. След слуховете Йованович се опитва да разкаже своято версия на историята, пише "Слободен печат.МК".

"Бих искал да ви помоля от мое име и от името на останалите участници в тази измислена афера да спрете да публикувате фалшива информация, защото по този начин причинявате голяма вреда на две семейства, особено на нашите деца", написа Ана, която има три деца от сръбския музикант Педза Йованович.

Сръбските медии пишат, че Ана публикува снимка от същото място в Дубай, където Тошич си почиваше по това време, но изтри публикациите, защото се страхува някой да не ги свърже и да изложи аферата. 

След скандала Йелена Карлеушаа не остана без коментар.

"Скъпа Ана, те са жалки, защото живот, изпълнен с толкова омраза и зло, не е жив", каза Карлеушаа.

Резултатът от тази история остава неясен ...

Друга клюка пък свърза Душко Тошич с телевизионна водеща. Името й не се споменава. Започнало е разследване, твърди клюкарското издание „Свет“. Идеята е самоличността на тайнствената любовница да излезе наяве. Ако това се случи, тя най-вероятно ще бъде уволнена, тъй като руши брака на една от най-популярните двойки в Сърбия.

Вярно е, че новината беше приета с резерви, тъй като Душко и Йелена винаги са имали много стабилен брак. Но тъй като никой не иска скандали, въпросната дама ще се раздели 

В светските среди в Сърбия се заговори, че става въпрос за Саня Маринкович, която води забавно предаване и е разведена. Тя обаче отрича категорично да има нещо общо с бившия футболен национал.

Йелена също вярва на своя Душко. Наскоро тя написа дълъг пост в Инстаграм, с който му благодари, че е до нея. „Наздраве за човека, който никога не изневерява, не наранява, не унижава. Никога, никъде. Човек без една черна точка, който за съжаление търпи много грозни нападки от болни мозъци и таблоиди“, обясни се Йелена, която е омъжена за футболиста от 2008 година и му роди две дъщери.

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини