Турската актриса Ханде Ерчел бе избрана за най-красивата жена на света

Турската актриса Ханде Ерчел бе избрана за най-красивата жена на света
Ханде Ерчел

Top Beauty World класира 100-те най-красиви жени и мъже в света. Списъкът, който включва индийската актриса Дипика Падуконе и унгарския модел Барбара Палвин, беше оглавен от туркинята Ханде Ерчел.

Броят на „красивите мъже“ пък включва и осем турци, съобщава "Труд". Top Beauty World е основан в Лос Анджелис от трима пластични хирурзи, които съставят списъка с най-красивите жени и мъже на планетата. И така сред нежния пол водеща е турската актриса от нашумелия сериал в южната ни съседка "Почукай на вратата ми" Ханде Ерчел, съобщава CNN Türk. 

Рейтингът на „100 най-красиви жени в света“ е съставен по следния начин: изборът се основава на параметри като пропорциите на лицата на известна личност (50%), гласуването в интернет (30%) и спазването на международните стандарти за красота (20%). В резултат на това за първа красавица на планетата е призната звездата от сериалите "Почукай на вратата ми", "Любовта не разбира думи", "Дъщерите на Гюнеш" и "Перла" - 27-годишната Ханде Ерчел.

Ханде изпревари знаменитости като индийската актриса Дипика Падуконе и модела Барбара Палвин. Освен Eрчел, пластичните хирурзи включиха в списъка още пет турски актриси. На 29-то място е номинираната за международната награда "Еми" - 38-годишната Туба Бююкюстюн. На 45-то е звездата от сериала "Чучулигата" и съпруга на Бурак Йозживит - Фахрие Евджен . 

Изпълнителката на главната роля в сериала "Свободен дух" , който имаше зашеметяващ успех в Италия, Испания и други страни по света - Демет Йоздемир - е на 75-о място, а червенокосата красавица от телевизионните проекти "Любов под наем" и "Ирония на съдбата" - Елчин Сангу е на 83-то място. 89-ата позиция в рейтинга заема актрисата от нашумелия телевизионен сериал "Черна любов", която сега се снима в проекта "Дъщерята на посланика" - Неслихан Атагюл. 

В списъка на "100-те най-красиви мъже на планетата", който включваше и осем турци, първите три места бяха споделени от китайския драматичен актьор Джан Чао, корейския певец - Ким Те Хун и индийския актьор Шах Рук Хан. На 17-о място е актьорът Чаатай Улусой, известен с проектите "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек". 33-ата позиция зае изпълнителят на ролята на Бехлюл от легендарния телевизионен сериал "Забранена любов" - Къванч Татлъту. 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини