Танцьорка и кандидат за кмет грабнаха наградите на "Мис Плеймейт" 2020

Танцьорка и кандидат за кмет грабнаха наградите на Мис Плеймейт 2020
Ева Славова

За поредна година се проведе конкурса "Мис Плеймейт", на който обаче тази година не една, а цели две красавици грабнаха престижен приз.

31-годишната Ева Славова от София е новата "Мис Плеймейт" 2020. Тя танцува в нощни клубове от 10 години и смята, че разголеното женско тяло е вид изкуство, а съдейки от снимките, които споделя в Инстаграм, определено ѝ вярваме, че смята така. Интересен факт е, че блондинката има 9-годишна дъщеря.

Записва се за участие в конкурса, защото сцената е мястото, на което се чувства прекрасно. Казва, че обича да бъде център на внимание и да пленява мъжките сърца, както самата тя сподели във визитката си. Обича също така господата да бъдат... доминантни. 

За първи път в историята на конкурса имаше равен резултат. По тази причина има и още една победителка.

34-годишната Диана Габровска събра най-голям интерес от аудиторията и коментари в социалните мрежи. Така тя получи титлата "Мис Плейнет".

Припомняме, че Диана бе кандидат за кмет на Момин проход. В навечерието на местните избори миналата есен избухна грандиозен скандал. Животът на Диана Габровска бе хвърлен в смут, срам и страх, след като семейна актова фотография, незнайно как, от компютъра й се озова в интернет. И така вратите на кметския кабинет се затвориха пред очите й само с 50 гласа подкрепа.

"Всяко чудо е за три дни. Има хора около мен, които си промениха отношението. Имам близки и роднини, за които вече не съществувам. Оказаха се много двулични и неискрени. Не е приятно, но това вече е минало за мен", казва тя преди време в интервю пред Мон Дьо.

Двете дами получиха чек за 20 000 лева, красива корона, чисто нов автомобил Мазерати и още куп подаръци. Короната им бе връчена от миналогодишната победителка във фирмата, с две корици на "Плейбой" - Михаела Тодорова. 

Изображение: https://www.instagram.com/eva.slava/ , https://www.instagram.com/diana_gabrovska/

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини