Джан Яман и Демет Йоздемир предизвикаха буря от възторг при посещението си в Италия

Джан Яман и Демет Йоздемир предизвикаха буря от възторг при посещението си в Италия

Буря от възторг предизвика посещението на двамата актьори в Италия, популярни сред зрителите на Ботуша с участието си в сериала „Свободен дух“. Джан и Демет гостуват на „Verissimo“, едно от най-гледаните шоу програми в Италия, с водеща Силвия Тофанин. За своето участие в шоуто, което се излъчва без зрители като част от превантивните мерки срещу COVID-19, Джан получава 50,000 евро, а Демет – 30 хиляди. Джан се появява и на корицата на лъскавото списание „Chi“. Освен с интервю, озаглавено „Разкривам всичките си тайни“, изданието публикува и дръзка фотосесия на турския секссимвол.

Италианските папараци се оказват по-малко пъргави от турските си колеги, когато Демет пристига в Милано. Те успяват да заловят актрисата на изхода от хотела, в който е настанена. От своя страна порталът CinguettaTV съобщава, че Демет преговаря за участие в италиански филм, снимките на който са насрочени за 2021 г.. Преди да отиде до летището за вечерен полет до Истанбул, Демет успява да опита и миланска пица. Още на другия ден актрисата се завърна на снимачната площадка на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“. Неин екранен партньор е Ибрахим Челиккол (Джемил от „Ифет“).

В Италия излезе от печат книгата „Обичам те безкрайно“, посветена на живота на Джан Яман, написана от журналистката и писателка Флориана Руло. Още преди изданието да се появи на пазара, Флориана отбеляза, че е уверена в успеха на творбата си. Изданието се продава на цена € 13 и наистина предизвиква голям интерес в Италия. На път е да се превърне в бестселър. Книгата описва живота и звездния път на актьора.Все още не се съобщава дали книгата ще бъде преведена на турски и други езици, но привърженици на Яман от различни страни вече проявяват интерес към нейното отпечатване.

След посещението си в Гърция, Франция и Италия, на 1-и ноември Джан заминава на седмична обиколка в Испания. На 2-и декември той ще отпътува за Южна и Северна Америка, за да промотира сериалите „Горчиво и сладко“ и „Свободен дух“. Той се обръща към своите почитатели на английски език, за да сподели с тях бъдещите си планове. Призовава феновете си да присъстват на организираните мероприятия по време на неговите турнета.

Източник: tvsaga.com

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини