Рожден ден на Дафина Зортева в Гоце Делчев като модно събитие в Милано

Рожден ден на Дафина Зортева в Гоце Делчев като модно събитие в Милано
Източник: Фрогнюз
Модното ревю на „Армани“ през седмицата на модата в Милано преди дни мина без публика заради коронавируса. Опасният вирус обаче не попречи на обявения голям празник в Гоце Делчев, на който скъпи гости събра известната ресторантьорка и хотелиерка Дафина Зортева, пише сайтът frognews.bg.

Сравнението може да изглежда пресилено, но приятелите на Дафи, които бяха на нейния юбилей ще потвърдят, че наистина събитието може спокойно да влезе във всеки моден календар. Много от присъстващите бяха с оригинални тоалети на известни дизайнери и марки, а над всички грееше самата рожденичка.

Салатите, ордьоврите и напитките – истинско изобилие от кулинарни шедьоври, достойни за звездите на Мишлен…

В изискания клуб за семейни тържества „Барото“ се събраха верни другари, приятели и съученици на г-жа Зортева. Както и гости от чужбина, долетели специално за нейния половин вековен юбилей.

Специалната програма, режисирана от самата домакиня, бе микс от прочувствени слова, перфектна музика и изтънчени ястия и напитки. 

Много емоции белязаха тържеството, много усмивки и пожелания за здраве и дълголетие.

Щастлива съм, защото имам до себе си семейство, което ме подкрепя във всяко начинание. Защото имам приятели, на които наистина мога да разчитам, както те на мен. Защото живея както искам и правя това, което искам. Защото сърцето ми е пълно с образите на хора, които искрено обичам. Това наистина е огромно богатство и си заслужава всички рискове, перипетии и изпитания!

С тези думи се обърна Дафина Зортева към своите гости.

Тостовете, пожеланията и сълзите на радост не спряха през цялата нощ.

Източник: Фрогнюз

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини