Десетки деца творят в Лятната академия на Благоевград

Десетки деца творят в Лятната академия на Благоевград

При силен интерес стартира инициативата „Лятна академия”, която се провежда на открито в старинния квартал ”Вароша” в Благоевград. Десетки деца с усмивки и много настроение взеха участие в първите уроци.

Заниманията във второто издание на „Лятна академия“ се провеждат всеки делничен ден от 10:00 до 12:00ч. и от 16:00 до 18:00 часа, инициативата ще продължи до 29 юни.

Народни танци, балет,  изобразително изкуство, мода и дизайн, керамика, стъклопис и декоративно-приложно изкуство са само част от заниманията предвидени за децата на Благоевград. Те бяха представени от  преподавателите Бисер Грънчаров, Даниела Механджиева, Мария Онтева, Симеон Самболийски, Полина Сатиева, Васил Георгиев, Красимира Митова, Царимира Георгиева и Гергана Михова.

Желаещите деца могат да се забавляват в организираните занимания по интереси. Те са безплатни и не е необходимо предварително записване. Лятната  академия на открито се  организира от  Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, която предлага  различни занимания за децата на областния център. При неподходящи метеорологични условия децата ще творят в Къща „Балет” в кв. ”Вароша” и в зала № 5 на ЦЛТРДБ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини