Майката на убития мъж в Гоце Делчев-свидетел на клането?

Снимка: News.bg
Снимка: News.bg

Майката на убития в Гоце Делчев Красимир Колджиев е била свидетел на престъплението. Тя знае какво е станало, ние нямаме обяснение, твърдят съседи, съобщава "24 часа". Кървавата драма се разиграла вчера в жилището на 42-годишния Красимир около 16,30 ч. В дома му бил приятелят му от детинство бившият футболист и настоящ треньор Марио Метушев. Двамата се скарали. Марио взел нож и пробол няколко пъти Красимир, който издъхнал.

След това направил опит да се самоубие. Бившият футболист е бил откаран в болница с около 4-5 прободни рани, настанен е в реанимация на гоцеделчевската болница и е в хеморагичен шок. Той е с рани в областта на корема, като има засегнати и вътрешни органи. Шията му била напречно прерязана и ножът дори останал там.

Кръвоизливите са овладяни, казва д-р Милан Първанов. Наложило се е преливане на голямо количество кръв и кръвни продукти. 

39-годишният Метушев, който има над 200 мача в елита, е бил състезател на "Пирин" (Гоце Делчев), "Пирин 1922" , "Ботев", "Черно море", "Черноморец" и др. През последните години е тренил отбора на "Места" (Хаджидимово).


 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини