Сандански привлича туристи с Балканско веселие

Сандански привлича туристи с Балканско веселие

„Балканско Веселие“ – празникът на музиката, мезето и питието, отново ще се проведе в най-топлия град на България - Сандански. Събитието ще се състои на 5, 6, 7 и 8 юли на „Алея на Дипломата“. Организатори са „Фен ТВ” и община Сандански.

Фестивалът се проведе за първи път през миналата година и премина изключително успешно. Тогава форумът успя да събере над 10 000 зрители всяка вечер. Интересът бе голям и второто издание се очаква с огромно нетърпениe.

Тази година музикалната програма ще бъде още по-богата и разнообразна и ще задоволи всеки вкус.

На 5 юли (четвъртък) ще се изявят гръцкият певец Йорданис Агапитос, попдивата Клавдия, както и младите фолклорни изпълнители Дения Пенчева и Ива и Велислава Костадинови. За любителите на българска рок музика вечерта ще приключи с изпълненията на обичаната  група „Сигнал”.

На 6 юли (петък) жителите и гостите на Сандански ще могат да се насладят на изпълненията на легендарния Сашо Роман, младата певица Нанси, както и фолклорната изпълнителка Радостина Паньова. На сцената ще се качи и атрактивната певица Андреа.

На 7 юли (събота) на сцената ще се изявят купонджийката Мира, талантливата Ашли, която набира все по-голяма популярност и фолклорната изпълнителка Румяна Попова.  Звездният завършек на вечерта е поверен на топ звездата от Сърбия – Драган Коич-Кеба.

На 8 юли (неделя) в програмата участие ще вземат момичетата от „Caramel”, чаровната Румина, както и фолклорният дует „Пирин”. Финалният акорд ще постави Тони Стораро, който ще представи специална програма с всички свои хитове.

Това са само част от изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание на „Балканско Веселие“. Очаква се да се включат и други артисти от различни музикални стилове.

Освен богатата музикална програма посетителите през целия ден и до късно вечерта ще могат да опитват различни специалитети в  обособените кулинарни зони и да се наслаждават на качествени питиета. Организаторите са подготвили различни изложения, занаятчийски работилници и творчески кътове. За малки и големи през деня ще има разнообразни  игри. За любителите на забавленията са предвидени и много атракциони. Входът за фестивала е свободен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини