20 000 лв. за летни занимания на децата в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Започнаха летните занимания за децата от община Банско, организирани от местната администрация. Тази година освен станалите любими „Плувно лято”, Школа по изобразително и приложно изкуство и Школа по музика, занимателните дейности включват още Кръжок „Сръчни ръчички”, Клуб „Кулинарни традиции”, Клуб „Занимателни, логически и образователни игри”, Клуб „Спортни игри”, Клуб „Опознай своя край”, Клуб „Туризъм”, Клуб „Лято без наркотици”.

„Експертите от общинска администрация Банско обогатиха тазгодишното издание на „Лято 2018”, водени от стремежа за разнообразие и интересни занимания за децата по време на дългата лятна ваканция. Те освен с образователен характер, са и много забавни. Традиционно над 700 деца  се записват за програмата и посещават повече от една от занимателните форми. За целта е определен бюджет от близо 20 000 лева, за да можем да продължим да предоставяме общинските форми напълно безплатни за децата и техните семейства”, коментира кметът Георги Икономов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини