Община Благоевград с приз „Динамична община“

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград бе отличена с приз „Динамична община“ от Асоциация на българските градове и региони. Той бе приет от заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, която благодари за признанието от името на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и декларира абсолютна готовност за развитие на Благоевград с бързи темпове и занапред. 

През последните години Община Благоевград реализира редица проекти, включително и по Европейски програми, за подобряване на стандарта на живот.

Националната годишна среща на Асоциацията тази година е под надслов „Бъдещето на кохезионната политика на ЕС. Дигитализация на общините и регионите“.  На нея присъстваха  областни управители, заместник-областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, общински съветници.

През 2017 година Община Благоевград бе отличена в категория „Успешно управление на голяма община 2017“ .

Асоциация на българските градове и региони е организация, чиято дейност е насочена към развитие на местното самоуправление в градовете и регионалната политика в България на основата на европейските ценности.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини