Приемат документи за редовната кандидатстудентска сесия в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Стартира приемът на документи за явяване на изпити за редовната предварителна кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 7,8 и 9 юни 2018 г. Документите се подават до 5 юни 2018 г. в Учебен корпус № 1 на университета (зала 1102А);  онлайн (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната. Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 3 юни 2018 г. (Указания за кандидатстване онлайн може да намерите на адрес: http://ksk.swu.bg). Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи до 4 юни 2018 г.

На 7 и 8 юни кандидат-студентите могат да се явят на изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език.  На 8 юни ще се проведе и практическият изпит по вид спорт (футбол, плуване, тенис, баскетбол, лека атлетика, волейбол, борба, тенис на маса). Практическите изпити по физическа подготовка, по рисуване, по актьорско майсторство, по филмови и телевизионни изкуства, по танци за специалностите „Българска народна хореография“ и „Съвременна хореография“, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“ ще се проведат на 9 юни. Всички изпити са с начален час 9:00.

Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Междувременно в университета всеки работен петък до 15 юни се провеждат електронни изпити. Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало.

Повече информация за ЮЗУ „Неофит Рилски“ и за предлаганите в университета специалности ще намерите на сайта – www.swu.bg. За допълнителна информация можете да се обадите на тел. 073 58 85 46.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини