PR студент от ЮЗУ с отличие от национален конкурс

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

В навечерието на 24 май студентката Саша Кирилова от специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ спечели второ място в категорията Студентски комуникационен проект на PR Фестивала,  ежегодно организиран от Българското дружество по връзки с обществеността. Проявата обединява на едно място представители на бизнеса и академичната общност с идеята да се споделят и съревновават най-ефективните кампании.

PR проектът на Саша Кирилова изпъкна с ангажираност към общественозначим въпрос и е под надслов “Аз съм, аз мога, аз искам! Защото съм Ромка, Българка, Жена!”. Академичен наставник при съставянето му е гл. ас. д-р Любомира Христова. Постиженията на бъдещите PR специалисти от ЮЗУ „Неофит Рилски” традиционно получават признание, като това е четвъртото поредно участие във форума на БДВО, и то с отличие.

PR Фестивалът – 2018 провокира интереса на общността от родни и чуждестранни специалисти с конференция на тема „Създаване и управление на съдържание: Дигиталната еволюция на комуникациите”. Дискусионните панели бяха посветени на създаването на съдържание за дигитална и офлайн среда, председателството на Европейския съюз като имиджово мероприятие и емоционалната интелигентност в дигиталната ера.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини