Депутатът Богдан Боцев награди талантливи деца в Гърмен

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Народният представител от БСП – Богдан Боцев, награди талантливи и умни деца от община Гърмен. Те участваха в двата конкурса, които бяха обявени по повод 9 май - Ден на победата и Ден на Европа. Инициативата за тяхното организиране бе на Общинския съвет на БСП в Гърмен - в лицето на Янка Топалова, както и на Народно читалище "Искра - 1924" в общинския център.

Първият конкурс бе за рисунка на тема: "Моята мечта", а вторият - за есе на тема: "Европа като дом - в каква страна искам да живея?".
„Благодаря на децата за големия интерес, който проявиха особено в конкурса за рисунка. Представени бяха 74 прекрасни творби, които истински ме зарадваха и трогнаха”, заяви депутатът Богдан Боцев.

На най-добрите бяха връчени грамоти и парични награди, а всички деца, участвали в конкурсите, ще посетят Народното събрание по покана на народния представител.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини