Кметът на Белица подари нова спортна площадка на децата в Горно Краище

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Още една придобивка има община Белица. Днес кметът Радослав Ревански, заедно с общинското ръководство, откри новопостроената спортна площадка за футбол на малки врати в село Горно Краище.

Спортното съоръжение надгради европейския вид на населеното място, коментира градоначалникът Ревански, който не скри радостта си от поредното си изпълнено обещание, с което провокира младите да спортуват, да изграждат характери и да се учат на дисциплина.

В присъствието на децата на Горно Краище, гости и жители на селото кметът на община Белица със замах изрита първата футболна топка по новата спортна площадка.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини