Пак почнаха да режат гуми на автомобили в Пиринско

Снимка: bTV, архив
Снимка: bTV, архив

Два случая ня срязани гуми на автомобили регистрира полицията в Благоевградска област.

В Благоевград, за времето от 22:10 часа на 30 април до 7:00 часа на следващия ден, е  счупено предно, панорамно стъкло и са срязани три гуми на лек автомобил „Опел Зафира“, паркиран в центъра на областния град.

Полицията в Сандански пък арестува 44-годишния Иван Ч. от София. 

За времето от 09:30 часа до 11:00 часа на 30 април той е срязал три гуми на лек автомобил „БМВ“, паркиран в района на ул.“Хр. Ботев“ в Сандански.

Преди три години вандали създадоха доста работа на полицията след като превърнаха рязането на автомобилни гуми в спорт. За кратък период те нарязаха гумите на над 70 коли в Банско и подлудиха и местните жители, и туристите. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини