Банско с европейски шампион по таекуондо

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Младата надежда на Tаекуондо клуб “Хоук – Банско”, Катрин Гемкова, завоюва златен медал на европейското първенство по таекуондо в гр. Талин, Естония. Тя бе включена националния тим на България, след като стана държавен шампион в категория до 60 кг за девойки - младша възраст и така си осигури участието в подготовката и първенството на Стария континент. На спортния форум Катрин победи в своите всички четири срещи, като премина през представителите на Украйна, Русия, Гърция и на финал, с драматична среща с Русия.

Другият състезател от клуба, взел участие в турнира бе Даниел Валеюв, който също е държавен шампион в своята категория и възраст и също спечели квота за участие. Това е първото участие на Валеюв в тази възрастова група, като успя да завоюва една победа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини