12-годишен велосипедист ранен след удар в кола в Струмско

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

12-годишно момче с велосипед пострада в катастрофа с лек автомобил „Шевролет Калос” в благоевградския квартал „Струмско”. Пътният инцидент станал към 17:00 часа в понеделник на улица “Гемеджиите“.

Митко карал колело със сестра си Мими и се спуснал от площада към улицата, но се ударил с велосипеда си странично в движещата се по улицата кола. В резултат на инцидента, с фрактура на таз, разкъсно-контузна рана на дясна лакътна става и комоцио е пострадал велосипедистът, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София, няма опасност за живота му.

Зад волана на автомобила е била жена, която се прибирала към дома си заедно със своите три деца. Те не са пострадали. Водачката е карала бавно, но не е могла да избегне сблъсъка с малкия велосипедист.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини