Спор за паркомясто на автогарата в Гоце Делчев докара глоба на шофьор

Снимка илюстративна, източник: ИлинденПрес
Снимка илюстративна, източник: ИлинденПрес

Съдът в Гоце Делчев потвърди глоба от 100 лева на агресивен шофьор на автобус, налетял на бой на свой колега след спор за паркиране.

Производството бе образувано по повод постъпила жалба от И. Ч. от село Дебрен.

На 5 януари на автогара “Динамо” в Гоце Делчев възникнал конфликт между двама водачи на автобуси след спор за паркомясто. Жалбоподателят не могъл да паркира рейса си, тъй като нямало места и предизвикал скандал със свидетеля Г., като твърдял, че той е паркирал на неговото място.

Свидетелят Г. се оттеглил в стаята на ръководител движение, за да избегне спора, но другият шофьор влязъл там и отправил обиди и закани, след което избутал свидетеля към стената.

На място пристигнала полиция. Служителите на реда извършили проверка и съставили акт за административно нарушение, а впоследствие и наказателно постановление, с което е наложена глоба в размер на 100 лв. на агресивния водач. Той се опита да я оспори в съда, но районните магистрати  определиха наложеното наказание като законосъобразно и справедливо.

Затова потвърдих санкцията. Решението не е окончателно и може да се обжалва.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини