Община Гоце Делчев отчуждава имоти за по-широки улици

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев ще извърши отчуждавания на частни имоти, за да направи по-широки улици. Първият имот е от 90 квадратни метра по кадастралната карта на града и е собственост на Стоян Николов Близнаков. На него ще му бадът платени 1950 лева.

Други 71 квадратни метра от поземлен имот собственост на Александър Спиров Атанасов. Общината ще плати парично обезщетение в размер на 1550 лева.

Третият имот от 109 квадратни метра е на Димитър Петров Гълъбов и Марийка Стоянова Гълъбова, които ще получат от общината парично обезщетение от 2700 лева.

Ще бъдат отчуждени още 74 квадратни метра от поземлен имот на Величка Димитрова Гемеджиева, Атанас Стоянов Гемеджиев и Димитрия Стоянова Зафирова, срещу заплащане на 1750 лева.

За 166 квадратни метра свой имот Цветан Иванов Тричков ще прибере парично обезщетение от 3500 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини