Кметът на Гоце Делчев се включи в пролетното общоградско чистене

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Традиционното пролетно чистене в община Гоце Делчев върви с пълна сила, то започна на 27 март и ще продължи до 5 април. Голяма част от учебните и детски заведения се включиха в инициативата с много усърдие.

Кметът на общината - Владимир Москов, и общинските служители също се включиха по традиция във великденското чистене. Както и миналата година, те почистиха пътя от Гоце Делчев до село Делчево и от града до Попови ливади, шосето за село Мосомище, пътната отсечка от Гоце Делчев до местността Барото и отсечката от кръговото кръстовище при изхода на града до село Ляски по главния път в посока към ГКПП-Илинден-Ексохи.

Десетки чували с отпадъци бяха събрани от крайпътните канавки. Голяма част от това замърсяване е причинено от недобросъвестни шофьори и пътници, които изхвърлят всякакви отпадъци от прозорците на автомобилите.

В момента, когато в община Гоце Делчев кампанията по пролетното почистване е в разгара си, от кметството за пореден път призоваха гражданите да изхвърлят отпадъци само на определените за целта места, да пазят природата и да възпитават по този начин децата си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини