Лазарки ще шетат в община Струмяни тази събота

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Попидолът Владимир Ампов-Графа ще бъде специалният гост на празника на Струмяни на 7 април. Той ще изнесе концерт за жителите и гостите на общината. На сената ще се качи и народната певица Мариана Манолева. Своя талант ще демонстрират децата от ДТ „Патиланциѝ4 и СУ „Св. Паисий Хилендарски”, самодейците от селата в общината, Танцов ансамбъл „Малешевци”, Оркестър „Роял бенд” със солист Кинче Вълчева. Официалната церемония ще започне в 18,00 часа, както и музикалната програма. В края на вечерта ще има лазерно светлинно шоу и тържествена заря.

Празничните прояви стартират още този петък с Фестивал на етносите  и празничен концерт-спектакъл в Народно читалище „Братя Миладинови” в село Микрево. На Лазаровден, събота, ще се проведе инициативата „Лазарки шетат в община Струмяни” с участието на децата от детските градини и самодейци от читалищата. Колохоход „Здраве и спорт за децата на Струяни” ще се състои на 4 април, сряда. В същия ден е и събитието „Великден идва” с конкурс за най-красиво боядисано великденско яйце.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини