Пребиха търговец край храма на Ванга

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Търговец бе пребит от трима нападатели в кемпера си, паркиран на 50 метра от входа на манастирския комплекс „Ванга” в мустността Рупите. На тел.112 е получен сигнал към 22:15 часа миналия петък от 57-годишен мъж от санданското село Поленица, който съобщил, че в кемпера му е нанесен побой от три непознати за него лица. Те му потърсили голяма сума пари, но той нямал толкова пари в себе си.

Пострадалият, който е с фрактура на две ребра, е настанен за лечение в МБАЛ „Югозападна” в град Петрич. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини