За едната чест! Даниел Златков пребил младеж заради обида към жена му

topsport.bg
topsport.bg

Срещу ММА боеца Даниел Златков ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на средна телесна повреда. Законът предвижда наказание до 6 години лишаване от свобода за подобно деяние.

Бившият футболист и настоящ ММА боец преби 21-годишния Оливър Златков в ранните часове на неделя в района на Младежкия дом. Пострадалият е транспортиран за оказване на медицинска помощ в Центъра за спешна медицинска помощ в града. Установено е, че е с хематом и е настанен за лечение в частната болница „Пулс”.

Побойникът е задържан от полицията до 24 часа по Закона за МВР, къето е разпитан и са му снети обяснения. Става въпрос за нанасяне на средна телесна повреда, мелето е станало след употреба на алкохол и от двамата, коментираха от прокуратурата.

На записите от видеокамери в района ясно се вижда как двамата – бияч и жертва, най-напред се поздравяват и се усмихват един на друг. Оливър попитал Даниел кога ще си направят една среща, за да премерят сили. В този момент се обадила съпругата на Даниел. Жената подхвърлила към Оливър репликата, че не е от категорията на мъжа й. Това ядосало Оливър, който отправил обидна реплика към жената на бившия футболист.

Даниел реагирал и нанесъл близо 20 удара в главата на младежа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини