Прекатегоризират туристически обекти в Разлог

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Тази година ще се извърши подновяване на категорията на категоризираните туристически обекти през 2011 г- и 2013 г. Това обявиха от Общинска администрация-Разлог. Общината уведоми за предстаящата кампания всички лица, извършващи туристическа дейност на нейна територия. Тези, които желаят да продължат да извършват туристическа дейност, е необходимо в тримесечен срок преди изтичането на досегашната категория да декларират желанието си категорията на обекта да бъде потвърдена или да бъде получена категория, различна от определената до момента.

За целта е необходимо да подадат заявление в информационния център на община Разлог, находящ се на ул. „Шейново“ №2, където ще им бъдат предоставени необходимите документи за попълване.

В противен случай, след изтичането на 2018 г., категорията на обекта ще им бъде прекратена, съгласно чл.137, ал.1, т.1 от Закона за туризма. На лицата, които извършват туристическа дейност в даден обект без утвърдена категория ще бъдат наложени санкции.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини