Арестуваха двама мъже край Разлог с каруца, пълна с крадени вещи

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Каруца, пълна с крадени вещи, задържа полицията в Разлог. Собствениците на превозното средство пък са арестувани за 24 часа.

Около 01:30 часа на 18 февруари в района на Разлог, полицейски служители спрели за проверка каруца, управлявана от Й. Ш. и Р. Й., и двамата на по 22 години, родом от Разлог.

При  проверката са намерени и иззети 4 броя електродвигатели, два чувала с отпадно желязо и два чувала с храна за животни. В хода на работата по случая е установено, че вещите са отнети от обор в местността „Пети километър“, землище на гр.Разлог. 

Крадците са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини