Четирима израелски войници се натъкнаха на фугас в сектора Газа

снимка :  17, 2018.אליהו הרשקוביץ
снимка : 17, 2018.אליהו הרשקוביץ

На границата със сектора Газа 4-а военнослужещи на Израел се натъкнаха на мина и получиха различна степен на раняване, съобщи Haaretz .

Взривното устройство е  било приведено в действие до стената разделяща двете страни в южната част на сектора Газа. Съобщава се , че израелците са се приближили към фугаса ,защото са забелязали палестински флаг.

По данни на изданието, двама от четиримата пострадали се намират в тежко състояние. След инцидента израелците са обстреляли наблюдателна вишка в сектора Газа, разположена близо до мястото на инцидента.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини