Арт-инсталация откриват тази вечер в АУБ

Снимка: АУБ
Снимка: АУБ

Арт-инсталация „Безкрайност” ще бъде открита официално тази вечер в Студентски център „Америка за България” в кампуса на Американския университет в Благоевград. Събитието е с начало 19:30 часа. „Безкрайност“ е вдъхновена от идеалите на образованието в американски стил „liberal arts” и от архитектурното пространство.

Арт-инсталацията, направена специално за Студентски център „Америка за България”, се характеризира с игри на светлината, пространството и времето в опит да изобрази знанието в непрекъснато развитие, както и вечно променящата се колизия  между светоусещане и идеи. „Безкрайност“ изследва връзката между светлина и перспектива, движение и емоция, интонация и отразяване. Арт-инсталацията е дарение от Настоятелството на АУБ в подкрепа на мисията на университета да отваря нови хоризонти, да стимулира креативността и иновациите, да вдъхновява млади таланти. Създадена е от Наталия Ленц, Силвето Богоева, Рашко Грънчаров, Харалан Хараланов, Георги Кунев, Радослав Мъглов, Веселин Методиев, Пламен Миховски, Ивана Ненчева и Мона Раданова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини