Над 100 авджии от Симитли поляха добра слука

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Страхотната си слука поляха на края на ловния сезон ловците от 39-а дружинка в град Симитли. С голяма веселба те закриха ловен сезон 2017/2018. Над 100 видни авджии и семействата им вдигнаха наздравици за добрия улов през сезона. Момчетата се  похвалиха с много убити диви прасета и с изпълнение на плана за отстрел на глигани. Веселбата на празниците на тази дружинка винаги е много голяма.Специални деликатеси от диво месо бяха приготвили едни от най-добрите ловци в общината.

Много веселба и добро настроение създаде Оркестър „Идоли”, който бе поканен специално за ловджийската вечеринка. Всички си пожелаха много години да бъдат заедно и да не спират да бъдат най-добри в хобито си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини