Търсят малки „звездици” за танци в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Детски танцов състав „Звездица” към Народно читалище „Отец Паисий-1919” набира малки таланти за танци. „Фолклорът не е само цвят и музика, той формира възприятия и изгражда личности. Да съхраним традициите чрез децата!”, призовават ръководителите на танцовата формация за деца от 5 до 15 години.

Всеки вторник и четвъртък се провеждат репетиции в залата на Неделното училище. Най-малките, от 5 до 8 години, танцуват от 17,00 до 18,00 часа, по-големите, от 9 до 12 години, са в залата от 18,00 до 19,00 часа, а най-големите в състава, от 13 до 15 години, играят от 19,00 до 20,00 часа. Ръководител на Детски танцов състав „Звездица” е Иван Люнгов, който е възпитаник на Ансамбъл „Пирин”. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини