Поредно грубо нападение над служители на ЮЗДП

Снимка: ЮЗДП, архив
Снимка: ЮЗДП, архив

Служители на „ДГС Самоков” са били нападнати с брадви от заловени на място системни нарушители, които впоследствие чупят и стъкло на служебния им автомобил. Поредното грубо посегателство се случва на 17 януари, след констатирана незаконна сеч в местността „Ридо” в близост до ромската махала на Самоков. Нападението е извършено при опит от страна на горските да конфискуват каруците и незаконната дървесина.  

По-рано същия ден при съвместни проверки на горските с представители на полицейското управление в гр. Самоков в местността „Продановски рид” е установено друго нарушение – незаконна сеч и транспортиране на дървесина. От бракониерите са задържани 2 бензиномоторни триона и две каруци.

За случая е уведомена Районната прокуратура в Самоков. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини