Съдят мъж от Сандански заради 653 кутии цигари без бандерол

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Районна прокуратура - Сандански предаде на съд мъж за незаконно държане на цигари и тютюн. Обвинителният акт е срещу С. З. за извършено от него престъпление по чл. 234, ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 15.06.2017 г., в апартамент на жилищна сграда на ул. "Борис Сарафов" в Сандански, обвиняемият З. държал акцизни стоки без поставен върху тях валиден български бандерол. Сред тях имало 653 кутии цигари различни търговски марки и 3.960 кг смес от фино нарязан тютюн с влакна от листна петура, годен за пушене и предназначен за ръчно свиване на цигари. 

Общата стойност на държаните от обвиняемия акцизни стоки възлиза на сумата от 5844.35 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини