Община Разлог иска държавен имот, там ще мести част от администрацията

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Общинският съвет в Разлог даде съгласие общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имот – държавна собственост, който е с площ от 261 квадратни метра, заедно с израдената в него двуетажна административна сграда на улица “Стефан Стамболов“ №3.

Местният парламент възложи на кмета Красимир Герчев да стартира процедурата за безвъзмездното придобиване на въпросния имот. Постройката е собственост на Областно пътно управление-Благоевград. Идеята е там да се настани част от общинската администрация. Разполагането на чиновниците от общината в различни сгради създава неудобство за гражданите, както и за работата на самите служители.

Административната сграда на Областното пътно управление е в непосредствена близост до сградата на общинската администрация и с нейното евентуално придобиване ще бъде улеснено административното обслужване на гражданите. Предвижда се в нея да бъдат  настанени „Информационния център на Община Разлог“ и  дирекция „Приходи“ (Местни данъци и такси). 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини