Дядо Коледа зарадва потребителите на социалните заведения в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Традицията в община Симитли повелява Дядо Коледа да дойде първо в  Дневен център „Слънчев ден” и Дневен център за възрастни с увреждания. Децата и младежите от центровете показаха своите умения  като рецитираха стихотворения в духа на Коледа и пяха песни за Рождество Христово.  

Забавно коледно шоу, подарък за всички потребители на центровете направиха актьорите от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев”, които всяка година радват  децата по това време на годината.  

 Приказката “Новите дрехи на царя“  бе пресъздадена специално за децата и младежите от Сашко и бате Брано от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев”. Голямата изненада, която всеки чака през празничен декември, е Дядо Коледа. Затова той пристигна с красиви подаръци за всички послушни деца и младежи от центровете. Зрители на прекрасния празник бяха заместник-кметът на община Симитли Евгения Георгиева и Ивайло Гоцев, който е главен специалист „Социални дейности”  в община Симитли. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини