Дъждът наводни пътя Сатовча-Вълкосел, обезопасиха отсечката бързо

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Дъждът наводни пътя между селата Сатовча и Вълкосел рано тази сутрин и вдигна на крак служители на противопожарната служба и на Областното пътно управление.

„Справихме се бързо с критичната ситуация, която възникна от появата на вода от земеделските ниви на пътя в резултат на валежите. В работата ни помогна и техника на пътноподдържащата фирма. В момента всичко е под контрол, движението се осъществява без проблем. Другата добра новина е, че дъждът спря”, сподели кметът на село Вълкосел – Сюлейман Арунов.

Има обаче участък от шосето, където е компрометиран банкетът, пътната отсечка на две места е пропаднала и се нуждае от допълнително укрепване, за момента всичко е обезопасено.

„Няма никакви други сигнали за наводнения, бедствия и аварии на територията на Благоевградска област през изминалата нощ. Регистрирано е дори известно намаление на нивата на реките, в язовирите все още има свободни обеми. Продължават дежурствата край водоемите в региона, тъй като има жълт код за валежи”, заяви губернаторът на Пиринско – Бисер Михайлов.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини