Ловци канят на празник жителите и гостите на Сандански

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Ловно-рибарско дружество „Сокол 1920”-Сандански ще възроди традицията да празнува заедно със санданчани на площада в курортния град. Ловците и риболовците, които са над 1700 в сдружението, искат да се повеселят, а и да се похвалят със слуката в гората и на реката. Затова те канят жителите и гостите на курортния град на тържество.

Празникът ще е на 20-и декември на площад „България”. За организирането на ловната вечеринка помага и общината. Авджии и риболовци обещават да почерпят гостите с мелнишко вино, ще бъде разиграна и празнична томбола в навечерието на Коледа с много награди. За настроението на всички пък ще се погрижат Общински духов оркестър, Танцов състав „Празник“, Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ и Мъжка фолклорна група „Голешовски фантове“. Специално участие на сцената ще има народната певица Ваня Найденова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини