Децата на Гоце Делчев показват спортен хъс в Есенните ученически игри

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Отборът на Трето основно училище „Братя Миладинови“, воден от Мария Балтаджиева и отборът на ПМГ „Яне Сандански“, са победителите от първия ден на „Есенни ученически игри – 2017“ в Гоце Делчев. Спортният турнир, организиран от община Гоце Делчев, се провежда за втора поредна година и стартира с хандбални мачове. Първи играха децата от V до VII клас по регламент „Всеки срещу всеки“. Децата от III ОУ „Братя Миладинови“ победиха в оспорвани битки своите връстници от ПМГ „Яне Сандански“ и I ОУ  „Св. Св. Кирил и Методий“, съответно с 12:10 и 17:13. За най-добър играч на турнира бе определен Георги Хаджиев от III ОУ „Братя Миладинови". В сблъсъка за 2-ро и 3-то място учениците от I ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ надделяха над ПМГ „Яне Сандански“ с 14:13.

Последният мач за деня бе във възрастовата група VIII – XII клас, където в оспорвана битка учениците от ПМГ „Яне Сандански“ победиха отборът на НПГ „Димитър Талев“ с 24:21. Мачът между двете гимназии бе с най – голям заряд, като учениците и от двете училища показаха завидни качества и доказаха, че община Гоце Делчев може да разчита на големи таланти в бъдеще за хандбала. За най-добър играч на турнира бе определен Иван Попов от ПМГ „Яне Сандански“.

Днес предстоят волейболни срещи от 15:30 в зала „Неврокоп–Арена.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини